Universitatea Stefan cel Mare Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Contact Facultatea de Silvicultura Suceava - Harta site-ului Facultatea de Silvicultura Suceava - English version
Despre noi Forme de studiu Cercetare Evenimente Alumni


Admitere > Calendarul admiteriiCalendarul de admitere este valabil inclusiv pentru romanii de pretutindeni.
Inscrierile se vor desfasura intre orele 8:00 - 16:00


    Sesiunea IULIE 2024
    Sesiunea SEPTEMBRIE 2024
ATENTIE - Un candidat declarat admis poate beneficia de finantare de la bugetul de stat o singura data pentru durata ciclului universitar de licenta/masterat.
Criterii de departajare in cazul mediilor egale -
se vor utiliza drept criterii de departajare media examenului de bacalaureat, la ciclul universitar de licență, respectiv media ponderata a anilor de studiu, la ciclul universitar de masterat.

La înmatriculare, candidatii admisi pe locurile finantate de la bugetul de stat au obligatia sa depuna diploma de bacalaureat, diploma de licenta si foaia matricola de la facultate în original sau suplimentul de la diploma de licenta, in original. Neprezentarea diplomelor, în original, din vina exclusiva a candidatului admis, în termenul stabilit, duce la pierderea locului finantat de la buget.

Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage Facultatea de Silvicultura Suceava - Erasmus information package
Facultatea de Silvicultura Suceava - Homepage
Viva FM
Impact FMCopyright © 2010-2020 Facultatea de Silvicultura Suceava. Toate drepturile rezervate.
Site dezvoltat de Ciprian Palaghianu .