Universitatea Stefan cel Mare Suceava Facultatea de Silvicultura Suceava

 

 


Clubul Eco-Silvic Suceava este o organizatie nonprofit, nonguvernamentala, constituit prin libera asociere, a  tuturor membrilor inscrisi. Scopul principal al acestui club este promovarea si sustinerea ideilor si a actiunilor pentru un mediu inconjurator cat mai curat si mai sanatos.

Daca doresti sa inveti lucruri care nu se predau la cursuri, daca vrei sa te distrezi si in acelasi timp sa iti transformi ideile in proiecte viabile, daca vrei sa contribui activ la protejarea mediului inconjurator, atunci fii ECOVOLUNTAR.
Daca iubesti natura, daca vrei sa o protejezi si sa o promovezi, daca doresti sa participi la diferite activitati interesante si sa cunosti oameni noi, ai nimerit unde trebuia - Clubul Eco-Silvic Suceava.
Acesta doreste sa faca cunoscuta mult mai bine natura, minunatiile sale, ajutand oamenii sa inteleaga cat de importanta este ea si tot ce vine de la ea .

Asa ca nu mai sta pe ganduri, IMPLICA-TE, natura are nevoie de noi si de voi/tine, natura te cheama la o colaborare!

Dupa cum bine spune si citatul: „ Eu pot sa fac ceea ce tu nu poti face, iar tu poti face ceea ce eu nu pot face. Impreuna putem face lucruri mari. Nimeni nu poate realiza vreodata singur ceea ce poate realiza prin parteneriat cu altii.” (M.T.) totul este mai usor impreuna.

Contacteaza-ne si devino unul dintre noi. Te asteptam!

Alatura-te echipei noastre si impreuna vom putea sa promovam si sa sustinem idei si actiuni pentru un mediu inconjurator curat si sanatos.

 Clubul Eco-Silvic Suceava
2012 Clubul studentesc Eco-Silvic Suceava                                                                                                             Site dezvoltat de Ciprian Palaghianu